GenLight

GenLight е сеопфатна лабораторија и производител на реагенси. Нудиме акредитирани услуги и производи за контрола на квалитет, тестирање на безбедност и сертификати за исполнување на регулаторни барања.

Лабораторија
Дистрибутер
Производител