Сите потребни лабораториски анализи на едно место

Акредитирани анализи на житарици

Обезбедуваме целосен опсег на анализи за да се осигураме дека вашите житарици ги исполнуваат највисоките стандарди за квалитет. Дел од акредитраните анализи вклучуваат анализа на содржина на влага, протеини, масти, минерални материи, мокар и сув глутен, микотоксини, резидуи од пестициди и тешки метали. Нашиот искусен кадар работи со најсовремена опрема овозможувајки брза и ефкикасна анализа за добивање на навремени резултати. Улогата на Генлајт е да ги обезбеди информациите што ви се потребни за продажба и извоз на вашите производи, истовремено гарантирајки ја и безбедноста и квалитетот на житариците. Контактирајте не преку емаил, телефон, или преку формуларот за контат во врска со сите прашања што ги имате.

Quality classification

29.99

Примерок
 • Маса на 1000 зрна
 • Влага
 • Содржина на протеини
Нарачај

Основна анализа на квалитет

199.99

Примерок
 • Custom Domain
 • 24/7 Корисничка поддршка
 • Month Of Free Bandwidth
 • Free WordPress Setup
 • Cake Delivered Daily
Sign Up Now

Export package

399.99

Примерок
 • Custom Domain
 • 24/7 Корисничка поддршка
 • Month Of Free Bandwidth
 • Free WordPress Setup
 • Cake Delivered Daily
Sign Up Now