GenLight Kimikatet

Filiali ynë GenLight Chemicals u krijua si zgjidhje për mungesën e furnitorëve në Veri të Maqedonisë të cilët do të ofronin shërbim të mirë ndaj klientit, dorëzim në kohë të porosive dhe çmime të bazuara në vlerë të kimikateve të cilësisë së lartë, pajisjeve dhe reagentëve të nevojshëm për laboratorët. Portofoli ynë përfshin kimikate, antitrupa, komplete, pajisje dhe materiale të ndryshme laboratorike të nevojshme në të gjitha llojet e laboratorëve. Me gamën tonë të gjerë të produkteve, ne mund të furnizojmë gjithashtu kimikate speciale si nanotubat e karbonit, pikat kuantike, nanokristalet dhe lloje të tjera nanomaterialesh, duke përfshirë reagentët për biologjinë molekulare.

Sisco Research Laboratories (SRL) u krijua në 1975 për të përmbushur kërkesën në rritje të Kimikateve Kërkimore. Sot kompania prodhon dhe tregton një gamë produktesh prej rreth 11400 produktesh në klasa, segmente produktesh dhe madhësi të ndryshme paketimi standarde. SRL gjithashtu mund t’i ofrojë këto kimikate të sofistikuara dhe me pastërti të lartë në pako me shumicë dhe gjysmë me shumicë për njësitë e R&D dhe prodhimit të industrive, universiteteve dhe institucioneve të ndryshme kërkimore për kërkesat e tyre më të mëdha.

Për proceset e prodhimit kimik të SRL, përpunimi dhe sintetizimi i të gjitha produkteve bëhet në enë të veshura me qelq, SS ose PTFE për t’i mbajtur produktet pa ndotës jonikë, metalikë ose ndotës të tjerë në varësi të produkteve që përpunohen. Fabrikat që trajtojnë këto produkte komplekse kimike dhe biokimike janë të miratuara nga FDA dhe funksionojnë duke përdorur udhëzimet cGMP.

Laboratorët e Kërkimit Sisco janë të certifikuara ISO, FDA, GMP & CE për Sistemet e Menaxhimit dhe Gama e Produkteve për përdorim në Kërkim dhe Zhvillim dhe në prodhimin e Kontrollit Analitik të Cilësisë, Kërkimit, Farmaceutikës, Kompleteve Diagnostifikuese dhe Vaksinave.

Labbox u krijua në 2005 me idenë për të ofruar furnizime laboratorike me çmime të drejta, me dërgesë të shpejtë dhe shërbim të shkëlqyer ndaj klientit. Në mars 2006, Labbox lançoi katalogun e parë në Spanjë me rreth 10 faqe dhe 200 referenca të qelqeve laboratorike. Sot Labbox ofron më shumë se 4500 referenca të materialeve, materialeve harxhuese, pajisjeve dhe kimikateve laboratorike, nëpërmjet një rrjeti shpërndarësish në më shumë se 50 vende.

Biokimikat, antitrupat, proteinat rekombinante, mediat e kulturës qelizore dhe kompletet e biologjisë molekulare të Shteteve të Bashkuara Biologjike përdoren pothuajse në të gjitha aplikimet dhe mjediset shkencore, duke përfshirë kërkimin gjenomik, bioteknologjinë, zhvillimin farmaceutik dhe diagnostikimin e sëmundjeve. Produktet janë të disponueshme nga sasi të përballueshme kërkimore deri në sasi më të mëdha për zhvillimin dhe prodhimin e procesit. Klientët tanë përfshijnë shumicën e kompanive kryesore farmaceutike dhe bioteknologjike të vendosura në SHBA dhe jashtë saj.

E themeluar në vitin 2005 si një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e angazhuar për kërkimin, zhvillimin dhe shitjen e produkteve novatore për industrinë e shkencave të jetës, Dongsheng Biotech është e specializuar në produktet e përdorura në biologjinë molekulare, si PCR e zakonshme, qPCR, elektroforeza e ADN-së dhe ARN-së dhe pastrimi i acidit nukleik. Dongsheng Biotech është certifikuar nga sistemi i cilësisë së menaxhimit ISO9001. Aktualisht, kompania shet produktet e saj në më shumë se 20 vende dhe rajone të Azisë, Evropës dhe Amerikës dhe ka marrë një reputacion shumë të mirë ndërkombëtar për shkak të produkteve të shkëlqyera dhe mbështetjes teknike profesionale.

LIDHJE ME FAQEN E PRODUKTEVE

 • Produkte PCR
 • Elektroforeza e ADN-së
 • Pastrimi i ADN-së
 • Produktet e ARN-së
 • Shtylla rrotulluese
FireflySci është projektuesi kryesor në botë, prodhuesi i kuvetave dhe standardeve të kalibrimit të spektrofotometrave.

Ju merrni produkte me cilësi të lartë të prodhuara me saktësinë mbi të cilën mund të mbështeteni. Në linjën e produkteve FireflySci do të gjeni një gamë të gjerë aksesorësh duke përfshirë standardet e kalibrimit UV/VIS, një linjë plotësisht të plotë kuvetash UV për spektrofotometra dhe fluorometra, kuveta plastike të disponueshme, mikroqeliza dhe rondele kuvetash.

Elabscience është e specializuar në teknologjinë imunodiagnostike për komunitetin e shkencës së jetës. Ne kemi platformë të plotë për R&D dhe prodhim. Në të njëjtën kohë, ne kemi në shtëpi QC për çdo produkt, duke u përpjekur t’i mbajmë rezultatet e eksperimentit tuaj më të qëndrueshme dhe më të sakta. Nëpërmjet përpjekjeve dhe zhvillimit të pandërprerë, klientët tanë janë përhapur në më shumë se 100 vende në të gjithë botën.

Produktet kryesore të Elabscience mbulojnë proteinat rekombinante, peptidet, antitrupat FCM, antitrupat, kompletet ELISA, kompletet CLIA, kompletet e etiketimit, kompletet e analizës së metabolizmit, reagentët e tjerë, pajisjet e sigurisë ushqimore, mjetet kromatografike, produktet e kulturës qelizore

Elabscience ofron gjithashtu shërbime me porosi për klientët tanë duke përfshirë Shërbimin e Proteinave, Shërbimin Poliklonal të Antitrupave, Shërbimin e Peptideve dhe Sintezën e Gjeneve.

 • Reagentë të lidhur me imunologjinë
 • Antibodies
 • Antitrupat e citometrisë së rrjedhës
 • Antitrupa Poliklonal
 • Antitrupi monoklonal
 • Antitrupat e virusit
 • Antitrupi sekondar
 • KO Validated Antibodies
 • Antitrupa acetil fosfo metil
 • Antitrupa të gatshëm për përdorim
 • Antitrupi monoklonal i lepurit
 • Komplete
 • Kompleti ELISA SARS-CoV-2
 • Komplete ELISA
 • Komplete për sigurinë e ushqimit
 • Analizat e metabolizmit
 • Komplete etiketimi
 • Produktet e qelizave
 • Qelizat primare
 • Cell Culture
 • Analiza e Apoptozës së Qelizës
 • Analiza e ciklit qelizor
 • Proliferimi i qelizave/citotoksiciteti/qëndrueshmëria
 • Produkte proteinike
 • Proteinat rekombinante SARS-CoV-2
 • Proteina e Variantit SARS-CoV-2
 • Peptides
 • Proteinat Rekombinante
 • Media kromatografike
 • Proteinaza K
Me vizionin “Për t’u bërë një prodhues kryesor i pajisjeve të laboratorit të përgjithshëm” dhe misionin “Përsosmëri në prodhim për t’i shërbyer shkencës”, DLAB Scientific është një furnizues i themeluar i pajisjeve laboratorike me vlerë të lartë, i përkushtuar për zhvillimin dhe prodhimin e mjeteve inovative dhe të besueshme të aplikimit me performancë të pakrahasueshme për të. rrisin suksesin dhe vlerën e funksionimit të klientit.
Të gjitha instrumentet LAB janë projektuar dhe prodhuar në përputhje me ISO 9001/13485. Qëllimi ynë është të jemi një furnizues i vetëm i një game të gjerë pajisjesh dhe instrumentesh laboratorike të përgjithshme që mbulojnë aplikime kimike, biologjike, mjedisore, mjekoligjore, ushqimore dhe diagnostikuese klinike. Ekspertët tanë teknikë me ekip të përkushtuar për R&D sigurojnë që të ofrojnë zgjidhjet më efektive dhe që kursejnë kohë. Produktet tona ofrojnë rehati, saktësi dhe komoditet për të kryer eksperimente të sigurta dhe efikase gjatë hulumtimit. Ne kemi përvojë në zhvillimin dhe ofrimin e produkteve të personalizuara të përshtatshme për aplikacionet e përdoruesve fundorë. Ne jemi partnerë me shumë kompani dhe institucione prestigjioze në mbarë botën.

RADWAG është një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të peshoreve dhe peshoreve me precizion të lartë dhe teknologjikisht të avancuar.

LIDHJE ME KATALOGËT E PRODUKTEVE

Chai Bio është një kompani që zhvillon zgjidhje gjithëpërfshirëse të biologjisë molekulare për testimin në vend. Ato u shërbejnë klientëve që përfshijnë kërkime, shëndetësi, ushqime dhe pije dhe aplikacione mjedisore. Termocikleri Open qPCR i Chai Bio është i shpejtë, i saktë dhe i projektuar për shkencëtarët, studentët, prodhuesit e birrës dhe më gjerë. Është një makinë kompakte, e lëvizshme dhe e lidhur që mund të përdoret në laborator ose të merret në terren.

I specializuar në instrumente shkencore, i njohur si prodhuesi i instrumenteve me cilësi të lartë dhe ofruesi i përsosur i shërbimit. Hanon Group është i përkushtuar për kërkimin e instrumenteve shkencore dhe metodave të analizës në industrinë ushqimore dhe farmaci, ofrimin e instrumenteve dhe zgjidhjet gjithëpërfshirëse për punonjësit e teknologjisë. Brenda mbi 66 000 fabrikave metër katror, më shumë se 400 punonjës në të gjithë botën. dhe katër qendra R&D në Dortmund, Shanghai, Suzhou. dhe Jinan, Hanon Group tani ofron 4 marka dhe më shumë se 100 modele produktesh. Hanon për analizën elementare, Sineo Microwave për produktet me mikrovalë, G.A.S për analizën e gjurmëve të VOC-ve dhe Instrumentet Wooking për produktet kromatografike.

LINK TO PRODUCTS PAGE

 • Spektri / Kromatografia
  • HPLC
 • Analiza e elementeve organike
  • Sistemi Kjeldahl
  • Analizues yndyre
  • Analizues i fibrave
  • Testues i vajit të gatimit
  • Analizues i proteinave të azotit Dumas
 • Paratrajtimi i mostrës
  • Tretje/Nxjerrje në mikrovalë
  • Sistemi i sintezës së mikrovalëve
  • Nxjerrja e fazës së ngurtë (SPE)
  • Përqendruesi i mostrës
  • Tretja e metaleve të rënda
 • Optika fizike
  • Polarimeter automatik dixhital
  • Refraktometër automatik dixhital
  • Aparatet automatike të pikës së shkrirjes
 • Elektrokimia
  • Titues automatik
  • Pajisjet e laboratorit të përgjithshëm
  • Spektrofotometri UV-VIS
  • Qarkullues & Ftohës
 • Pompa & Valvula
  • Pompë me diafragmë
 • GC-IMS
  • FlavourSpec®
  • BreathSpec®
  • GC-IMS
  • Spektrometër i lëvizshmërisë së joneve
  • Micro490-IMS

Alliance Bio Expertise (A.B.E.) është një kompani e themeluar në vitin 2015 nga ekspertë të mikrobiologjisë me më shumë se 20 vjet përvojë në Projektimin e Pajisjeve Mikrobiologjike. Ata kanë një ekip plotësisht të angazhuar inxhinierësh shërbimi dhe mikrobiologësh. Ata kanë më shumë se 70 shpërndarës ndërkombëtarë të trajnuar për teknologjitë më të fundit A.B.E dhe ofrojnë një gjenerim të pajisjeve të lidhura për gjurmueshmëri dhe produktivitet.

LINK TO PRODUCTS PAGE

 • Holluesit gravimetrik
  • DILUWEL
  • DILUWEL XL
 • Përgatitësit e mediave
  • MEDIAWEL 10
  • MEDIAWEL 30
  • MEDIAWEL 50
 • Mbushës i enëve Petri
 • Pompa peristaltike
 • Mbushësit e tubave dhe shisheve
 • Media e dehidratuar
 • Mostrat e ajrit
 • Qese holluese
 • Përzierje laboratorike
 • Çanta blender
 • Makinë mbështjellëse
 • SAFE STATION – OZZON

Romer Labs është një furnizues kryesor global i zgjidhjeve diagnostikuese për sigurinë e ushqimit dhe ushqimit. Ne ofrojmë një gamë të gjerë zgjidhjesh dhe shërbimesh inovative testimi që mbulojnë mykotoksinat, mikroorganizmat, alergjenët ushqimorë, glutenin, OMGJ dhe ndotës të tjerë të ushqimit.